Nieuwe camera!

*Puur en Lekker gaat verder op http://www.proevenmetliefde.nl, kijk hier voor meer recepten!* 

Vanaf vandaag wordt mijn hobby nog meer uitgebreid! Ik ben nu ongeveer een jaar bezig om recepten vast te leggen en foto’s te maken van de gerechten, met mijn simpele digitale camera.

Eerst in een eenvoudig online fotoboek programma, gewoon puur voor mezelf en later via deze weblog. Al een tijdje kriebelde het om een betere camera aan te schaffen, maar in mijn achterhoofd vond ik het toch beter om even te wachten, uit angst dat het een bevlieging zou zijn en de camera in de kast zou liggen te verstoffen. Dus ik wachtte het even af. Echter, sinds ik deze site begonnen ben, is het wel héél erg gaan kriebelen om mijn eigen foto’s te maken. Natuurlijk bof ik met een geweldige vriend die professionele apparatuur heeft én er ook nog eens ontzettend mooie foto’s mee kan maken, maar ik vond het niet echt leuk om hem uit zijn bezigheden te sleuren om voor mij aan de slag te gaan. Want tsja.. wanneer de foto’s eenmaal gemaakt zijn, moeten ze ook nog bewerkt worden. Dus het is er van gekomen; na even geoefend te hebben met de camera van Jacobus heb ik mijn eigen camera aangeschaft! Het is een Canon 1100D met een 18-55mm lens.

Ik kijk er naar uit om foto’s te maken van mijn gerechten. Met een beetje hulp van Jacobus maak ik nu dus voortaan zélf de foto’s!!

oefenen met de camera van Jacobus

En een leuk nieuwtje; puur en lekker heeft nu ook een facebookpagina. Wil je op de hoogte blijven van de website, klik dan hier.

Advertenties
Getagged ,

2 thoughts on “Nieuwe camera!

  1. Joyce schreef:

    Lieve Nelleke,
    Wat een prachtige site!
    Heel veel succes….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: